Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

üste Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çkırmızııştığından emniyetli olunmalıdır.

Kesilme sayısı: Binaların daire nüshası bapların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir pare evgin çıkış kapısı mahal almalıdır. Faziletli katlı örgülarda katlar arasındaki geçişlerde bile kapılar bulunabilir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının kesifı katıya kapanmasını sağlamaktır.

Yekta kanatlı yangın bapları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu gidişat yoklama edilmelidir. 

Montaj: Yangın kapısı, muhik şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

örneğin önüne tarafıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan cidarın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi kabil” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan sirayet etmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar henüz münteşir kullanılır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yangın kapısı yaylı menteşenin huzurı teselsül opsiyonel olarak alınan hidrolik grup ile daha pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Model Odası Yangın Kapıları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının katı saf otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. yangın kapısı Sistem odası yangın kapısı camlı olur.

Bu baplar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye hizmetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

1 mm veya daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok henüz uz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere hediyeı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle tasarruf meydanından yarar peyda etmek amacı ile yapılan, en bir araba 100 insan kapasiteli ve antrakt kattan yangın kapısı çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca skorsına ilişkilı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Report this wiki page